Apollo Cold | Geschikt voor gebouwen waar de toepassing van geïsoleerde ramen niet noodzakelijk zijnApollo Cold is een niet-geïsoleerd raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Geschikt voor gebouwen waar de toepassing van geïsoleerde ramen niet noodzakelijk is zoals inkomportalen van commerciële centra, binnenwanden van kantoren,... 

  • Triton FP is ontwikkeld om een economisch eenvoudige brandwerende oplossing te bieden. Het standaard Triton 3-kamersysteem wordt in productie voorzien van enkele toevoegingen om snel en makkelijk een brandwerendheid te verkrijgen.
  • De raam- en deursystemen zijn zó getest dat verschillende combinaties mogelijk zijn.
  • Door de sterk isolerende werking van het systeem is de zwaardere klasse (EI ) verkregen wat in diverse situaties gevraagd wordt en u voorbereidt op de toekomst.
  • De combinatie van brand- en inbraakwerendheid is mogelijk.

MAXIMALE AFMETING

RAAM

Max glasdikte (mm) 45
Maximale vleugelbreedte (mm) 1700
Maximale vleugelhoogte (mm) 2500
Maximaal vleugelgewicht (kg) 130


TYPES

 
Binnen opendraaiend X
Valraam X
Draaikip X
Verticaal tuimelend X


KENMERKEN

 
Inbraakwerend X
  • Maak kans en win een Unilux Plisséfit Easy hordeur twv € 319,-!

    Wil je ook genieten van een zachte zomernacht zonder muggen? Maak kans op een Unilux Plisséfit Easy hordeur!

    Lees meer

De nieuwe website voor unieke totaalconcept oplossingen!

Bekijk op deze nieuwe website van Alura Aluminium BV onze totaalconcept-oplossingen. Met het oog op de toekomst biedt Alura Aluminium BV u ook oplossingen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen.

Alura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast adviseren, ontwerpen en produceren, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco verzorgen.

Lees meer Meer nieuws

Nieuw! PALLAZZO LOUNGE terrasoverkapping

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid


Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Lees meer Meer nieuws
Maak afspraak Bel 0512 - 54 20 52