Over Alura Aluminium BV |Uw betrouwbare partner in de gevelbouwAlura Aluminium BV heeft als doel zich verder te ontwikkelen en een betrouwbare partner in de gevelbouw te blijven. Om dit te bereiken zijn wij continu bezig onze producten en technieken, maar ook ons zelf te verbeteren. Kwaliteit wordt dan ook met ontzag uitgesproken bij ons. Kwaliteit zowel van onze producten alsook van onze organisatie. Wij hechten dan ook veel waarde aan een nauwe samenwerking met onze klanten, leveranciers en partners. Een samenwerking die begint bij de eerste schetslijnen en, wat ons betreft, nooit eindigt. Ons advies beperkt zich daarom niet alleen tot onze producten. Zo adviseren wij ook omtrent de planning, logistiek en alternatieve oplossingen.

Onze productie maakt het mogelijk de doorlooptijd op de bouwplaats zo kort mogelijk te houden. Hiermee wordt oponthoud als gevolg van weersinvloeden tot een minimum beperkt en daarmee een vloeiend verloop van het gehele bouwproces gewaarborgd.

Heeft u bouwplannen?

Dan hoeft u alleen maar een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zij komen geheel vrijblijvend en kosteloos bij u, op een moment dat u dat uitkomt. Na inventarisatie van uw wensen worden de mogelijkheden met u besproken met als uiteindelijk resultaat een oplossing op maat.

  • Maak kans en win een Unilux Plisséfit Easy hordeur twv € 319,-!

    Wil je ook genieten van een zachte zomernacht zonder muggen? Maak kans op een Unilux Plisséfit Easy hordeur!

    Lees meer

De nieuwe website voor unieke totaalconcept oplossingen!

Bekijk op deze nieuwe website van Alura Aluminium BV onze totaalconcept-oplossingen. Met het oog op de toekomst biedt Alura Aluminium BV u ook oplossingen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen.

Alura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast adviseren, ontwerpen en produceren, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco verzorgen.

Lees meer Meer nieuws

Nieuw! PALLAZZO LOUNGE terrasoverkapping

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid


Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Lees meer Meer nieuws
Maak afspraak Bel 0512 - 54 20 52