Raam- en deursystemen | Een oplossing op maatDoor de ruime keus in raam- en deursystemen, is de kans dat wij voor u een passend product hebben zeer groot. Een ongeïsoleerd systeem voor tuinkamers, garages of eventueel als binnenkozijn. Geïsoleerde systemen voor utiliteit en woningbouw. Zowel 2- als 3-kamer profielen. De innovatieve Triton HI serie, is door de zogenaamde Spidertechnologie een hyper-isolerend systeem dat goed aansluit bij de wensen en eisen van het duurzaam en energiezuinig bouwen.

Voor renovatie van oude fabriekspanden, scholen of herenhuizen behoren stalen kozijnen, met de komst van de Themis en Themis HI profielen, definitief tot het verleden. Met dit staalrenovatiesysteem blijft de belangrijke authentieke uitstraling van deze gebouwen behouden, maar voldoen ze wel weer aan de hedendaagse isolatiewaarden.

Apollo Cold

Apollo

Triton 

Ongeïsoleerd

2-kamer systeem

3-kamer systeem

 

Triton HI

Themis

Themis HI

3-kamer systeem
Hyper Isolerend

Staalrenovatie
systeem

Staalrenovatiesysteem
Hyper Isolerend 

 

 

  • Maak kans en win een Unilux Plisséfit Easy hordeur twv € 319,-!

    Wil je ook genieten van een zachte zomernacht zonder muggen? Maak kans op een Unilux Plisséfit Easy hordeur!

    Lees meer

De nieuwe website voor unieke totaalconcept oplossingen!

Bekijk op deze nieuwe website van Alura Aluminium BV onze totaalconcept-oplossingen. Met het oog op de toekomst biedt Alura Aluminium BV u ook oplossingen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen.

Alura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast adviseren, ontwerpen en produceren, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco verzorgen.

Lees meer Meer nieuws

Nieuw! PALLAZZO LOUNGE terrasoverkapping

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid


Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Lees meer Meer nieuws
Maak afspraak Bel 0512 - 54 20 52