Themis | Voor een authentieke uitstralingThemis is een geïsoleerd 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Themis combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie-efficiënte aluminium. Themis biedt een oplossing voor de meeste standaard raam-en deur oplossingen. Ideaal voor intensief gebruik, zoals in kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere industriële toepassingen. Alsook voor de bouw en renovatie van een woning.

  • Het Themis raam- en deursysteem vormt de perfecte vervanger van stalen kozijnen in oude fabriekspanden, scholen en herenhuizen. De slanke profilering geeft een authentieke uitstraling aan renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Themis combineert het slanke uiterlijk van stalen kozijnen met de kwaliteit en goed isolerend vermogen van aluminium ramen en deuren.
  • Het Themis systeem is opgebouwd uit 3 kamers: twee verbindingskamers en één isolatiekamer met de optionele Spidertechnology (HI). Dit zorgt voor een maximale Uf waarde van 1,55W/m2K. De diepte van 94mm zorgt voor een hoge sterkte waardoor grote overspanningen te realiseren zijn, en dus mooie grote glasvlakken

PRESTATIES

THEMIS

THEMIS HI

Uw-waarde (W/m²K) (dubbele beglazing) 1,5 1,3
Uw-waarde (W/m²K) (drievoudige beglazing) 1,1 0,9
Uf-waarde (W/m²K) 2,7 1,55
Akoestische prestatie (dB) 46 (-1;5) 46 (-1;5)


MAXIMALE AFMETING

   
Max glasdikte (mm) 45 45
Maximale vleugelbreedte (mm) 1700 1700
Maximale vleugelhoogte (mm) 2500 2500
Maximaal vleugelgewicht (kg) 130 130


TYPES

   
Binnen opendraaiend X X
Valraam X X
Draaikip X X


KENMERKEN

   
Meerpuntssluiting X X
Bi-color optie X X
Inbraakwerend X X
  • Maak kans en win een Unilux Plisséfit Easy hordeur twv € 319,-!

    Wil je ook genieten van een zachte zomernacht zonder muggen? Maak kans op een Unilux Plisséfit Easy hordeur!

    Lees meer

De nieuwe website voor unieke totaalconcept oplossingen!

Bekijk op deze nieuwe website van Alura Aluminium BV onze totaalconcept-oplossingen. Met het oog op de toekomst biedt Alura Aluminium BV u ook oplossingen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen.

Alura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast adviseren, ontwerpen en produceren, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco verzorgen.

Lees meer Meer nieuws

Nieuw! PALLAZZO LOUNGE terrasoverkapping

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid


Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Lees meer Meer nieuws
Maak afspraak Bel 0512 - 54 20 52