Verandasystemen |Creëer ruimtelijkheid door een grote vrije overspanning!AluK Pallazzo

Pallazzo ontwerpt en vervaardigt verschillende types aluminium terrasoverkappingen. Er is daardoor altijd een design dat perfect past bij uw huis en wensen. Zo is er een geïsoleerd systeem (ONE) voor de serrebouw en zijn er diverse ongeïsoleerde (Lounge, 150 SL, XL, XL Aventa) systemen, waardoor u van uw terras een extra leefruimte maakt waar u nog jarenlang van zult genieten.

Lounge | Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid

Bij de ontwikkeling van het lamellen dak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. De Pallazzo Lounge heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf de lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakte lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

XL en XL Aventa

Pallazzo XL is dé oplossing voor situaties die een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u tot 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 4 meter met glas.

De XL Aventa is de meest innovatieve terrasoverkapping op de markt. Het is een terrasoverkapping met een geïntegreerde schuifwand waardoor er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar is.

LEES MEER

  • Maak kans en win een Unilux Plisséfit Easy hordeur twv € 319,-!

    Wil je ook genieten van een zachte zomernacht zonder muggen? Maak kans op een Unilux Plisséfit Easy hordeur!

    Lees meer

De nieuwe website voor unieke totaalconcept oplossingen!

Bekijk op deze nieuwe website van Alura Aluminium BV onze totaalconcept-oplossingen. Met het oog op de toekomst biedt Alura Aluminium BV u ook oplossingen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen.

Alura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast adviseren, ontwerpen en produceren, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco verzorgen.

Lees meer Meer nieuws

Nieuw! PALLAZZO LOUNGE terrasoverkapping

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid


Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Lees meer Meer nieuws
Maak afspraak Bel 0512 - 54 20 52