Vouw/-schuifsystemen |De kwalitatieve standaardoplossingAluK Harmonia en diverse producten van Sunflex zijn onze vouwwand- en schuif-draaisystemen. Het grote voordeel van onze systemen is hun veelzijdigheid. Verschillende glasdiktes of verschillende materialen; wij hebben het juiste product voor iedere wens. Met een vouwwand van Alura Aluminium BV creëert u een maximale opening van uw gevel. Zowel naar binnen of buiten vouwend en naar links, rechts of beide kanten uit schuivend behoort tot de mogelijkheden. Onze schuif-draaisystemen zijn ongeïsoleerd en maken bijvoorbeeld van uw overkapping of balkon een afgesloten ruimte terwijl u het open idee blijft behouden.

 

Onze vouwwandsystemen

 

Harmonia

SF 75

 

Geïsoleerd vouwwandsysteem Hyper Isolerend vouwwandsysteem  

 

Onze schuif-draaisystemen

 

SF 25

SF 30

 

Hangend Schuif-/draaisysteem Staand Schuif-/draaisysteem  

 

  • Maak kans en win een Unilux Plisséfit Easy hordeur twv € 319,-!

    Wil je ook genieten van een zachte zomernacht zonder muggen? Maak kans op een Unilux Plisséfit Easy hordeur!

    Lees meer

De nieuwe website voor unieke totaalconcept oplossingen!

Bekijk op deze nieuwe website van Alura Aluminium BV onze totaalconcept-oplossingen. Met het oog op de toekomst biedt Alura Aluminium BV u ook oplossingen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen.

Alura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast adviseren, ontwerpen en produceren, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco verzorgen.

Lees meer Meer nieuws

Nieuw! PALLAZZO LOUNGE terrasoverkapping

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid


Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Lees meer Meer nieuws
Maak afspraak Bel 0512 - 54 20 52