Home | Welkom op de website van Alura Aluminium BVAlura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast het adviseren, ontwerpen en produceren hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco voor het merendeel verzorgen. De complete bouw met maar één aanspreekpunt. U heeft er geen omkijken meer naar, dat is nog eens zorgeloos bouwen!

Tevens kunt u bij Alura Aluminium BV terecht voor schuifpuien, vouwwanden, tuindeuren, kozijnen, terrasoverkappingen, zonwering, glas en insektenwering.

 • Raam- en deursystemen

  Raam- en deursystemen

  Door de ruime keus in raam- en deursystemen, is de kans dat wij voor u een passend product hebben zeer groot. Een ongeïsoleerd systeem voor tu..

  Lees meer
 • Schuifdeursystemen

  Schuifdeursystemen

  Vergroot je leefruimte met een schuifpui van Alura Aluminium BV. Met aluminium schuifpuien opent u letterlijk de deur naar ..

  Lees meer
 • Vouw/-schuifsystemen

  Vouw/-schuifsystemen

  AluK Harmonia en diverse producten van Sunflex zijn onze vouwwand- en schuif-draaisystemen. Het grote voordeel van onze systemen is hun veelzijdigh..

  Lees meer
 • Verandasystemen

  Verandasystemen

  AluK Pallazzo

  Pallazzo ontwerpt en vervaardigt verschillende types alumini..

  Lees meer