Schuifdeursystemen | Let’s slide togetherVergroot je leefruimte met een schuifpui van Alura Aluminium BV. Met aluminium schuifpuien opent u letterlijk de deur naar ongekende mogelijkheden. Met het kiezen voor een schuifpui kiest u voor extra lichtinval en door de ruimtebesparende openingsmogelijkheden creëert u het gevoel van extra ruimte. Zo verlengt u bijvoorbeeld uw woonkamer tot in de tuin. Voor ieder huis wordt de schuifpui op maat gemaakt. Door onze diverse mogelijkheden kunnen wij altijd een passende oplossing voor u maken.

Schuif- of hefschuifsysteem?

In beide gevallen glijdt het aluminium vleugelprofiel met rvs wielen over een rail. Maar bij een hefschuifsysteem wordt de schuifdeur opgetild voordat hij over de rail glijdt. In gesloten positie wordt het hefschuifsysteem verankerd. Uiteraard hebben beide systemen een perfecte wind-, water- en luchtdichtheid.

Onze schuifdeursystemen 


 

 


 

S 141

Kolos

Infinium

De standaardoplossing
voor schuifdeuren.

Voor als de schuifpui groteren
sterker moet.

Super slank en amper zichtbaar, dat is dit
minimalistische schuifsysteem.

  • Maak kans en win een Unilux Plisséfit Easy hordeur twv € 319,-!

    Wil je ook genieten van een zachte zomernacht zonder muggen? Maak kans op een Unilux Plisséfit Easy hordeur!

    Lees meer

De nieuwe website voor unieke totaalconcept oplossingen!

Bekijk op deze nieuwe website van Alura Aluminium BV onze totaalconcept-oplossingen. Met het oog op de toekomst biedt Alura Aluminium BV u ook oplossingen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen.

Alura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast adviseren, ontwerpen en produceren, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco verzorgen.

Lees meer Meer nieuws

Nieuw! PALLAZZO LOUNGE terrasoverkapping

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid


Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Lees meer Meer nieuws
Maak afspraak Bel 0512 - 54 20 52