Kolos | Hoogisolerend schuifsdeursysteemDe Kolos HI is een hoogisolerende schuifdeurenserie, speciaal bedoeld voor projecten waar energiebewust ontwerpen leidraad is. U combineert met de Kolos schuifdeur een slank aanzicht met grote sterkte, zoals hefschuifvleugels tot 400 kg. Hiermee heeft u met de Kolos HI een enorme vrijheid in afmetingen. Deze schuifdeurserie is modulair met Triton HI, waardoor de toepassingsmogelijkheden groot zijn. De Kolos HI is er in de uitvoering monorail en duorail.

De Kolos HI is een hoog isolerende schuifdeurenserie, speciaal bedoeld voor projecten waar energiebewust ontwerpen leidraad is. U combineert met de Kolos schuifdeur een slank aanzicht met grote sterkte, zoals hefschuifvleugels tot 400 kg. Hiermee heeft u met de Kolos HI een enorme vrijheid in afmetingen.

KENMERKEN

 
Inbouwdiepte (mm) 159
Aanzichtsbreedte kader (mm) 82
Aanzichtsbreedte kader en vleugel (mm) 149
Sponningsdiepte (mm) 22
Glasdikte (mm) 57
Maximale vleugelbreedte (mm) 3500
Maximale vleugelhoogte (mm) 4000
Maximaal vleugel gewicht/ maximaal vleugelgewicht hefschuif (kg) 300/400


PRESTATIES

 
UW waarde in W/m²k HR ++ glas (Ug 1,1/ PSI 0,11 -3500 x 2200)) 1,49
Uw-waarde (W/m²K) (drievoudige beglazing) 0,95
Luchtdoorlatendheid 4 (600 Pa)
Waterdichtheid E750A (750 Pa) Duorail
Inbraakwerendheid SKG klasse 2 / RC2
Certificering CE/Komo - Qualicoat/Qualinod
  • Maak kans en win een Unilux Plisséfit Easy hordeur twv € 319,-!

    Wil je ook genieten van een zachte zomernacht zonder muggen? Maak kans op een Unilux Plisséfit Easy hordeur!

    Lees meer

De nieuwe website voor unieke totaalconcept oplossingen!

Bekijk op deze nieuwe website van Alura Aluminium BV onze totaalconcept-oplossingen. Met het oog op de toekomst biedt Alura Aluminium BV u ook oplossingen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen.

Alura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast adviseren, ontwerpen en produceren, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco verzorgen.

Lees meer Meer nieuws

Nieuw! PALLAZZO LOUNGE terrasoverkapping

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid


Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Lees meer Meer nieuws
Maak afspraak Bel 0512 - 54 20 52