Inbouw traditioneel | De meest efficiënte manier om hitte buiten te houdenDe meest efficiënte manier om oververhitting te vermijden is de installatie van een oprolbare buitenzonwering. Zeker bij passief- en lage-energiewoningen is dit zeer belangrijk. Omdat dit type van woningen een andere bouwstijl hanteert, kunnen we hier ook andere vormen van zonwering toepassen. WILMS heeft daarom een gloednieuw windvast screensysteem ontwikkeld.

Onzichtbaar screen

Ingebouwd in de spouwmuur en dus achter de façade wordt de kast volledig aan het oog onttrokken. In opgerolde toestand verdwijnt de onderlat ook volledig in de kast. Eventuele herstellingen gebeuren aan de buitenkant van de woning waardoor de screen perfect past in de filosofie van het luchtdicht bouwen. Het plaatsen van vliegenramen blijft eveneens mogelijk.

Bediening

Dit inbouw zonwering wordt altijd elektrisch bediend. Kies uit tal van opties zoals een simpele bediening met één schakelaar per screen of een aansluiting op uw bestaand domoticasysteem. De meeste flexibiliteit krijgt u met een draadloze bediening. Van muurzenders en afstandsbedieningen over automatische sturing via licht- en warmtesensoren: het systeem waakt over het binnenklimaat, ook als u niet thuis bent.

  • Maak kans en win een Unilux Plisséfit Easy hordeur twv € 319,-!

    Wil je ook genieten van een zachte zomernacht zonder muggen? Maak kans op een Unilux Plisséfit Easy hordeur!

    Lees meer

De nieuwe website voor unieke totaalconcept oplossingen!

Bekijk op deze nieuwe website van Alura Aluminium BV onze totaalconcept-oplossingen. Met het oog op de toekomst biedt Alura Aluminium BV u ook oplossingen met betrekking tot duurzaam en energiezuinig bouwen.

Alura Aluminium BV biedt u een totaalconcept: naast adviseren, ontwerpen en produceren, hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in montage en zijn er weinig situaties denkbaar die wij niet al eens hebben meegemaakt.

Daarnaast kunnen wij door ons grote netwerk voor onze klanten tevens alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, metselwerk, timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorwerk, tegelwerk en eventueel airco verzorgen.

Lees meer Meer nieuws

Nieuw! PALLAZZO LOUNGE terrasoverkapping

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid


Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Lees meer Meer nieuws
Maak afspraak Bel 0512 - 54 20 52